Dagbog 4/8

 

Startside
Op

 

Så oprandt dagen hvor vi skulle af sted. Tidligt op kl. 04,00 så vi lige kunne nå at få morgenkaffe inden farfar skulle komme og hente os.

Spændte pakkede vi det sidste sammen . fik pakket bilen og turen gik mod Århus Lufthavn hvor vi blev tjekket ind .for derefter at flyve til København.

Vi ville lige finde stedet hvor vi skulle med til Frankfurt inden vi ville have smøg,  rundstykker og kaffe . så vi gik og gik og gik til vi endelig nåede gaten til Frankfurt .men men ingen ryge rum ingen steder hvor vi  kunne få kaffe og rundstykker . kæft hvor er Københavns lufthavn dog kedelig . så vi måtte vente til vi nåede Frankfurt med vores  laster. 

Op på flyet og dejlig betjening nåede vi til Frankfurt lufthavn som er en skøn skøn lufthavn hvor der stadig er tilladt at ryge nogle steder 

IMG_3918_ lille.jpg (116279 byte)
IMG_3921_ lille.jpg (86297 byte) Vi fandt hurtigt stedet hvor vi skulle med til Calgary og kunne her slappe lidt af og vente til det blev vores tur til at komme med flyet til Calgary.

Begyndende desperation er: Når man føler at nu har vi da vist fløjet i et godt stykke tid og så kommer til at se op på de smarte skærme som fortæller hvor vi lige nu er placeret og så ser både Ribe og Århus snegle sig forbi på skærmen

Efter 10 timers flyvetid med virkelig god service og betjening landede vi i Calgary fik vores bagage og vores bil som vi har lejet udleveret. dog måtte vi undlade at lade Flemming køre da det modsat hvad vi fik at vide gennem vores rejseselskab ikke er tilladt for unge under 25 år at køre i de lejede biler gennem udlejningsfirmaet AVIS.

Nå men en dejlig bil fik vi da udleveret. Vi fik tjekket vores GPS som vi har med fra Danmark at det virkede og lod den fragte os til hotel Sandman i midtbyen i Calgary. vi fik tjekket ind og gik efter en rejse på ca. 24 timer til ro efter et lille måltid mad.

slut på første dag

IMG_3923_lille.jpg (102203 byte)